4 juli 2018 Vosseveld 75 jaar!!

Onze mooie club bestaat volgend jaar alweer 75 jaar. Wie had dat gedacht!

Zo’n mooie mijlpaal laten we uiteraard niet zonder ‘er één op te proosten’ aan ons voorbij gaan.

Een aantal leden hebben zich geformeerd tot een ‘jubileumcommissie’. Dat zijn Niels Kobes, Itse Hillen, Rob Berendsen, Peter van Nijkerken, Han Klein Langenhorst, Koen Damkot en André Onnink.

De eerste ideeën voor een feestelijk programma zijn al uitgewerkt. Er moet nog wel één en ander gebeuren, maar hierbij informeren wij jullie alvast over wat jullie te wachten staat en waaraan jullie kunnen meedoen of voor kunnen opgeven.

Omdat 4 juli op een woensdag is, is de datum voor het feest zelf vastgesteld op Zaterdag 30 juni. Dus zet het thuis alvast in jouw agenda! De hele dag zijn er activiteiten. Voor de jeugd (tot en met de B) worden overdag diverse sportieve activiteiten georganiseerd. Met als afsluiting een gezamenlijk “etentje’’.

Vanaf 20.00 uur s’avonds begint voor de oudere jeugd, de ouders van onze jeugdleden, voor alle spelende en niet-spelende leden, leden van de club van 50, de donateurs en de sponsoren een groots feest. Kortom voor iedereen die Vosseveld een warm hart toedraagt en uiteraard zin heeft in een feestje.

Het feest vindt plaats op onze eigen accommodatie in een ‘grote tent’.

De muziek wordt ingevuld door een plaatselijke DJ. Hij beschikt over een fantastische licht- en geluid installatie. Dus een ware streling voor het luisteren ‘oor’. Daarnaast zorgt hij voor zeer gevarieerde muziek. Van Andre Hazes senior tot junior, van Nederlandstalig tot Duitstalig, van Rockmuziek tot housemuziek, van de jaren ’70 tot aan 2018. Dus kortom ‘voor elk wat wils’, voor jong en oud. Onder het genot van een drankje kan er dus flink ‘gedanst’ of gewoon gezellig ‘geouwehoerd’ worden. De kosten van dit feest zijn per persoon € 25,– , dus reserveer dit bedrag al vast. Voor diegene die dit een te groot bedrag ineens vindt, kan er vanaf februari maandelijks een bedrag op de rekening van Vosseveld gestort worden. Dat kan op rekeningnummer NL41RABO037.12.46.059 t.n.v. v.v. Vosseveld onder vermelding van ‘je naam en Feest 75 jaar’. De hoogte van het bedrag per keer bepaal jij zelf.

Wij hebben er in ieder geval zin in. Ik neem aan jullie ook

Hebben jullie vragen of nog ideeën, meldt je rustig bij een van de leden van de jubileumcommissie.

Met vriendelijke groet,
De jubileumcommissie.