Aankondiging Eindfeest Vosseveld

Aankondiging Eindfeest v.v.Vosseveld

Het laatste seizoen van onze mooie club is aangebroken. Dit laten we natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij gaan! Het eindfeest comité is de afgelopen maanden diverse keren bij elkaar gekomen om een programma samen te stellen. Zoals bij jullie allen inmiddels wel bekend is, gaat het eindfeest plaatsvinden op zaterdag 18 en zondag 19 juni 2022.

Het programma voor het eindfeest ziet er als volgt uit:

Zaterdag 18 juni – Dag programma

Op zaterdag 18 juni starten we het weekend met een 7×7 jeugdtoernooi tussen alle Winterswijkse-voetbalclubs. Vosseveld JO15 en JO17 beginnen gezamenlijk met een ontbijt in onze kantine. Het toernooi start rond 10.00 uur en we verwachten dat het laatste fluitsignaal rond 12.00 uur klinkt.

Na het jeugdtoernooi wordt er een 7×7 all-time Vossen toernooi gehouden. Onze huidige elftallen; Vosseveld 2, Vosseveld 3, 45+ en 2 verrassings-teams voetballen nog een laatste keer op de velden van ’t Joosthuis. De aanvang van dit toernooi staat gepland rond 13.00 uur. Na het toernooi is er uiteraard nog de mogelijkheid om na te praten met een hapje en een drankje.

Zaterdag 18 juni – Avond programma

De feestavond vindt plaats op de zaterdagavond vanaf 20.00 uur in een grote tent op het trainingsveld. Met muziek van Dreamcast kunnen we met z’n allen nog één keer feesten en proosten op v.v.Vosseveld.

Wie er allemaal welkom zijn op de feestavond:
– Leden, incl. partner
– Niet spelende leden, incl. partner
– Sponsoren, incl. partner
– Club van 50 incl. partner
– Donateurs
– Oud-leden, incl. partner (tegen betaling van €25,- p.p.)

Let op! Opgeven voor de feestavond is verplicht en dit kan vanaf 4 april 2022 t/m 1 mei via de website. Het bedrag (voor oud-leden) dient gelijktijdig met de aanmelding overgemaakt te worden naar NL41 RABO 0371 2460 59 o.v.v. naam en aantal personen. De feestavond is alleen geschikt voor personen boven de 18 jaar. Vanwege de grootte van de tent, dienen wij een maximumaantal personen te hanteren.

Zondag 19 juni – Dag programma

Op zondag 19 juni gaan we gezellig Frühschoppen vanaf 11.00 uur. Deze dag wordt muzikaal ingevuld door Dweilorkest “Van Toeten Noch Bloazen” en onze “huis-DJ” Goud van Oud!

De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan een Vosseveld bewaarboek. Het Vosseveld bewaarboek met uniek fotomateriaal, wordt op de zondagmiddag uitgereikt.

Wie er allemaal welkom zijn tijdens het Frühschoppen:
– Leden, incl. partner
– Niet spelende leden, incl. partner
– Genodigden

Let op! Opgeven voor het Frühschoppen op zondag is verplicht en kan vanaf 4 april 2022 t/m 1 mei via de website.