De voetbalvereniging Vosseveld

Niet elke voetbalvereniging is gelijk. Als je begint met voetballen wil je vooral veel plezier hebben. Je wilt een vereniging waar je je direct thuis voelt, ongeacht niveau en talent.

Voetballen bij voetbalvereniging Vosseveld is voetballen bij een vereniging die kiest voor de charme van kleinschaligheid en gemoedelijkheid. Hierdoor is er persoonlijke aandacht voor iedereen, ongeacht zijn of haar talent. Lekker trappen tegen een bal, plezier maken met leeftijdsgenoten en je voetbaltalenten nog beter ontwikkelen, dat zijn de uitgangspunten van het jeugdbeleid. Voetballen op een zo’n hoog mogelijk niveau is onze doelstelling zonder dat gezelligheid en sfeer uit het oog wordt verloren. De jeugd speelt vaak van jongs af aan in nagenoeg dezelfde samenstelling. Daardoor ontstaan hechte vriendenteams. Het blijkt dat nieuwe kinderen hier ook probleemloos bij aansluiten.

Ter bevordering van de goede sfeer en gezelligheid voor de jeugd diverse leuke activiteiten ondernomen zoals bijvoorbeeld de Sinterklaasviering, dropping, darten, bezoek aan wedstrijden van de Graafschap, avondvierdaagse en seizoenafsluiting om maar wat te noemen.

Nieuwe leden alsmede hun ouders roemen het open karakter, de laagdrempeligheid en het gevoel zich direct thuis te voelen bij de club. De leden zelf vinden dit normaal en dat maakt Vosseveld zo uniek.