Competitie- en bekerindeling 2017/’18

Het seizoen 2016-’17 staat nog vers in ons geheugen, maar de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen gaan al bijna weer van start!

Zondag 13 augustus om 10.30 uur start de selectie  met de eerste training van het nieuwe seizoen.

Na een tegenvallend seizoen gaan de Vossen er alles aan doen om aankomend seizoen een goed resultaat neer te zetten. De gehele selectie bestaat uit 28 spelers met een leeftijd die varieert van 17 t/m 28 jaar.

Competitie-indeling
Vosseveld is wederom ingedeeld in de 5e klasse B. In deze competitie zullen de Vossen wederom de derby tegen Meddo spelen. Vosseveld moet het opnemen tegen de volgende teams:

1. Bredevoort
  2. Delden
  3. DEO
  4. EGVV
  5. GSV’63
  6. Haaksbergen
  7. Haarlo
  8. Hoeve Vooruit
  9. Klein Dochteren
  10. Lochuizen
  11. Meddo
  12. Neede
  13. Rietmolen
  14. Vosseveld

Poule-indeling beker

Daarnaast doet Vosseveld 1 na een jaar afwezigheid weer mee in de beker. In de poulefase mogen we het opnemen tegen een paar leuke tegenstanders.

1. AD’69, (3e klasse)
  2. Halle (5e klasse)
  3. MEC (4e klasse)

De bekerwedstrijden worden gespeeld op 3, 10 en 17 september. Zodra de wedstrijd indeling bekend is wordt dit zo spoedig mogelijk vermeld op onze website.