De Rookworstenactie 2019

De rookworstenactie is alweer een tijdje van start. De bestellijsten dienen uiterlijk in het weekend van 9/10 november ingeleverd te worden en wel in de “koperen melkbus” welke in de kantine staat.  Dus heb je hebt nog een paar dagen de tijd om even bij familie, kennissen, buren of collega’s langs te gaan om rookworsten te verkopen.
Hulp
Wil je nog graag een avondje komen helpen met vacumeren en/of bezorgen (voor bezorgen is wel een auto gewenst), graag…. Meld je dan aan bij één van onze mensen van de rookworstencommissie. Namen en telefoonnummers staan vermeld op het formulier. Alle hulp is welkom. Zo’n avond neemt ongeveer 2 uurtjes in beslag. Ook al is het niet voor dit jaar, hulp voor volgend jaar is ook alvast welkom.

Maatschappelijk stage
Jongens en meisjes die Maatschappelijke stage moeten lopen voor school, kunnen zich bij ons aanmelden om te helpen. Heb je mooi wat uren voor je stage die je op je lijst kunt laten aftekenen.

Marktactie
We proberen ook dit jaar weer een marktactie te organiseren. Dit zal waarschijnlijk een zaterdag in november worden. Deze datum is nog niet bekend, we zijn er mee bezig. Het zou voor fijn zijn, dat we hier ook een aantal vrijwilligers voor kunnen krijgen. Ook hiervoor kun je je bij één van onze mensen van de rookworstencommissie aanmelden. Zodra de datum bekend is, laten we dit weten.

Voor nu wensen wij iedereen alvast heel veel succes met de verkoop.

De rookworstencommissie