Einduitslag rookworstenactie 2017

Bedankt 

De rookworstenactie is inmiddels voorbij. En we mogen ook over 2017 zeker niet klagen. Maar liefst 1538 pakketten hebben we met ons allen weten te verkopen. In 4 weken tijd hebben wij dus maar liefst een aantal avonden per week met een hoop vrijwilligers al deze pakketten weten te vacumeren om ze daarna bij de leden thuis te bezorgen.

Wij willen iedereen bedanken die hoe dan ook zijn steentje heeft bijgedragen. Slagerij Daals willen we wederom bedanken voor hun bijdrage tijdens deze actie en hun vertrouwen in ons. Ze geven ons al die weken toch de vrijheid om alles vanuit hun slagerij te kunnen regelen.   

Sponsoring 

Ook dit jaar hebben we weer door sponsoring van Wander Elferink en zijn moeder Birgitt Dümpelmann en door de heren van het 1e en 3e elftal menig pakket naar de kantine kunnen brengen zodat zij daar in het weekend heerlijke broodjes met rookworst hebben kunnen verkopen. Wij willen deze mensen dan ook bedanken voor hun extra bijdrage door de sponsoring van rookworsten. Top!!!!  

Marktactie 

Zaterdag 25 november hebben we ook nog met menig vrijwilliger op de markt rookworsten weten te verkopen. Het plekje dat we dit jaar voor de kerk kregen, was voor de verkoop zeker een mooie plek, ondanks dat het wel erg koud was, hebben we een goede verkoop gehad. 

Nogmaals iedereen bedankt en hopelijk mogen we volgend jaar weer een beroep op iedereen doen. 

De rookworstencommissie