Het Vosseveld Bewaarboek

Het Vosseveld bewaarboek nu verkrijgbaar in de kantine!

“Waar het voetbalboek sluit opent zich het bewaarboek”

Na bijna 80 jaar is er nu echt definitief een einde gekomen aan onze mooie voetbal vereniging Vosseveld. We hebben er met zijn allen een fantastisch weekend van gemaakt waarin we met een lach en met een traan terugkeken naar ons cluppie. Een periode waarin we veel herinneringen hebben gemaakt met elkaar die nooit verloren zullen gaan. Na nog een laatste keer het Vosseveld lied met zijn allen gezongen te hebben is het voetbalboek nu daadwerkelijk gesloten..

Maar waar het voetbalboek sluit opent zich het bewaarboek. De afgelopen maanden is er keihard gewerkt door diverse Vossen om een bewaarboek te realiseren. Het bewaarboek bestaat uit maar liefst 250 pagina’s aan foto’s, interviews en anekdotes over voetbal vereniging Vosseveld. Een unieke herinnering voor altijd.

Het boek is te koop voor 37,50 op woensdag 22 juni en 29 juni van 19.00 tot 20.00u in de kantine van Vosseveld. Beperkte oplage dus op=op! Vooraf inschrijven is niet mogelijk.

Leden van Vosseveld ontvangen het boek gratis; mocht je afgelopen zondag 19 juni het boek niet opgehaald hebben kun je deze op bovengenoemde tijdstippen ophalen.