Pelkpark wijkbeweegdag: Zaterdag 8 april

Vosseveld doet mee met de wijkbeweegdag!

Zaterdag 8 april kun je kennis maken met sportieve en culturele activiteiten voor jong en oud in de wijk rondom het Pelkpark. Deze dag wordt georganiseerd door Beweeg Wijs, basisschool de Kolibrie en De Bataaf, verschillende sportverenigingen (o.a. Vosseveld) en vele andere organisaties.

Iedereen is deze middag van harte welkom om een kijkje te komen nemen, deel te nemen aan het sport- en beweegaanbod, een (gezond) hapje en drankje te nemen, informatie op te halen over het al aanbod in de wijk, de deelnemers aan te moedigen en vooral elkaar te ontmoeten en ons te laten weten welke activiteiten u later dit jaar graag terug zou zien in de wijk.

Het programma is van 13.30 – 16.00 uur. Vanaf 13.30 uur is de inloop op het schoolplein met gratis koffie, thee en ranja en wat lekkers. Om 13.45 uur wordt de middag officieel geopend door wethouder Ilse Saris. Vanaf 14.00 uur kunt u vrij inlopen bij alle activiteiten. Om 16.00 uur gaan we gezamenlijk afsluiten op het schoolplein. Wie op het keuzeformulier zijn/haar wensen aankruist voor het wijkprogramma maakt kans op een leuke prijs!

Tot zaterdag 8 april!

 

Voor meer informatie: Startdag 8 april 2017 – Pelkpark in Beweging

Wijkstartdag