Rookworsten update

Rookworstenactie 2019

De 1e 2 weken van vacumeren en bezorgen hebben we er weer op zitten. Momenteel zitten we aan de 1200 verkochte pakketten. En nog steeds komen er lijsten bij. En dan hebben we natuurlijk ook nog de marktverkoop op 30 november. Tot nu toe zijn we tevreden hoe het gaat.

Onze marktverkoop is op zaterdag 30 november. Om 9.00 bouwen we de kraam op en we zullen hier tot een uurtje of 15.00 uur staan om de kas nog wat extra te spekken. Helaas kunnen we nog niet aangeven waar op de markt we precies komen te staan, maar dat we er staan is wel zeker.

Nog even voor onze jeugdverkopers………… Bij 15 of meer verkochte pakketten ontvang je een lootje met je naam erop en maak je kans op een VVV Cadeaukaart t.w.v. € 50,00. Altijd leuk om te weten, toch? Heb je meer dan 40 verkochte pakketten op je lijst staan, dan krijg je sowieso een VVV Cadeaukaart t.w.v. € 10,00.

 eb je 5 pakketten en minder verkocht, dan wordt jou bestelling naar de kantine gebracht en liggen ze daar in de koeling. Je naam wordt op het bord in de kantine geschreven wanneer ze daar in de koeling liggen. Je kunt je bij de bar melden om je rookworsten op te halen, tijdens de trainingsavonden of tijdens de wedstrijden.

Heb je je lijst nog niet ingeleverd? Doe dat dan uiterlijk nog deze week! Het rookworstencomité