Start rookworstenactie 2018

Rookworstenactie 2018

Het stampottenweer is in aantocht, dus starten we binnenkort ook weer met onze jaarlijkse rookworstenactie. Binnenkort zullen de bestellijsten weer uitgedeeld worden onder de leden.

Momenteel zijn wij bezig om de planning rond het vacumeren en bezorgen rond te krijgen. We beginnen 29 oktober en zullen dan ongeveer 4 weken lang een aantal avonden in de week ervoor zorgen dat iedereen zijn bestelde rookworsten krijgt. Mocht er nog iemand interesse hebben om een avondje te helpen met vacumeren of bezorgen, dan horen wij dat graag. Voor het bezorgen is het wel de bedoeling om met eigen vervoer te komen.

Kinderen die dit jaar maatschappelijke stage moeten verrichten, kunnen een aantal uren invullen door hun steentje bij te dragen aan het helpen van vacumeren, inpakken en bezorgen.

Voor de marktactie die gehouden wordt op 24 november, zijn wij ook nog op zoek naar een aantal vrijwilligers. Het gaat hierbij om een paar uurtjes hulp bij het verkopen van rookworsten op de markt.

Of dat nou ’s morgens of ’s middags is.

Wij horen het graag wanneer er nog iemand interesse heeft om zijn/haar steentje bij te dragen.

Groeten,

Het rookworstencomité