Start rookworstenactie

De rookworstenactie gaat weer van start. Aankomende week worden de formulieren weer uitgedeeld aan de leden. Dus heb je in de herfstvakantie niets te doen, ga dan lekker bij familie, kennissen, buren of collega’s langs om rookworsten te verkopen.

Voor onze jeugdverkopers hebben we dit jaar 3 mooie prijzen. We gaan 3 jeugdleden blij maken met een VVV bon t.w.v. € 50,00 (er is maximaal 1 bon per persoon te winnen)….. Bij 10 verkochte sets krijg je al een lootje, dus hoe meer verkocht, hoe meer lootjes en des te meer kans. Op het formulier staat precies vermeld hoe het allemaal in zijn werk gaat.

Hulp
Wil je nog graag een avondje komen helpen met vacumeren en/of bezorgen (voor bezorgen is wel een auto gewenst), graag…. Meld je dan aan bij één van onze mensen van de rookworstencommissie. Namen en telefoonnummers staan vermeld op het formulier. Alle hulp is welkom. Zo’n avond neemt ongeveer 2 uurtjes in beslag. Ook al is het niet voor dit jaar, hulp voor volgend jaar is ook alvast welkom.

Maatschappelijk stage
Jongens en meisjes die Maatschappelijke stage moeten lopen voor school, kunnen zich bij ons aanmelden om te helpen. Heb je mooi wat uren voor je stage die je op je lijst kunt laten aftekenen.

Marktactie
We proberen ook dit jaar weer een marktactie te organiseren. Dit zal waarschijnlijk een zaterdag in november worden. Deze datum is nog niet bekend, we zijn er mee bezig. Het zou voor fijn zijn, dat we hier ook een aantal vrijwilligers voor kunnen krijgen. Ook hiervoor kun je je bij één van onze mensen van de rookworstencommissie aanmelden. Zodra de datum bekend is, laten we dit weten.

Voor nu wensen wij iedereen alvast heel veel succes met de verkoop.

De rookworstencommissie