Stem op Vosseveld! Hart voor Achterhoek

Het is weer zo ver dat je, indien je Rabobank lid bent, kunt gaan stemmen voor de jaarlijkse Rabobank aktie Hart voor de Achterhoek.

Dit moet je doen voor uiterlijk 19 september!

Het kost je maar 2-3 minuten van je tijd om dit te doen en vorig jaar leverde dit de vereniging 600 Euro op!

Dus graag allemaal eventjes de moeite nemen om onze vereniging hierbij te steunen.

De Rabobank leden hebben allen met de post een persoonlijke stemcode ontvangen, die nodig is om te kunnen stemmen.

Ga naar www.rabobank.nl/noa
Ga vervolgens iets naar beneden op dit scherm en druk op Hart voor de Achterhoek.
Ga vervolgens iets naar beneden op het volgende scherm en druk op de Stemmen knop.
Vervolgens je persoonlijke stemcode invullen waar inlogcode staat en het oranje > klikken.
Vervolgens zou je aan de linkerkant in het filter boven Winterswijk kunnen selecteren, zodat de lijst niet te lang is en je alleen Winterswijkse verenigingen ziet.
Als je aan de rechterkant in het filter boven Vosseveld invult, dan komt Vosseveld gelijk op en hoef je niet helemaal naar beneden te scrollen op de pagina.

Je mag 5 stemmen uitbrengen, waarvan maximaal 2 per vereniging. Dus allemaal 2 keer op het plusje achter Vosseveld drukken totdat je daadwerkelijk een 2 ziet staan.

Wanneer je alle 5 stemmen hebt uitgebracht, selecteer de knop Jouw Stemmen en vervolgens nog een keer op Bevestig Je Stemmen drukken. Vervolgens krijg je een bericht dat jouw stemmen zijn bevestigd.

Met Vriendelijke Groet,

Bestuur VV Vosseveld