Trainingskamp Calella Vosseveld 1 & 2

Na het succes van vorig jaar, beleggen de Vossen dit jaar opnieuw een buitenlands trainingskamp. Ook dit jaar zal de selectie een bezoek brengen aan het Spaanse Calella van donderdag 3 t/m zondag 6 januari.

Op 3 januari rond 5 uur zullen de beide ploegen op vliegtuig stappen richting Barcelona.
Er wordt gevlogen vanaf Eindhoven AirPort. In alle waarschijnlijkheid komt de groep rond 9 uur aan. Na het succes van vorig jaar is ook dit jaar gekozen voor het “Calella Palace Hotel”, dat van alle gemakken is voorzien (all-inclusive, zwembad, etc.).

Er zijn twee trainingen gepland voor de groep, een op de vrijdag en op de zondag. Daarnaast is er op de zaterdag ruimte vrijgemaakt om een andere sportieve activiteit te ondernemen. Echter zal er ook voldoende tijd vrijgemaakt worden voor zogenaamde “teambuilding”. Op zondag 6 januari zal de selectie de koffers weer inpakken. Na de lunch en training, zullen de vossen rond 5 uur in de bus stappen naar Barcelona Airport.

Mocht u niets willen missen en op de hoogte gehouden willen worden van de belevenissen van deze jeugdige selectie, houd dan vooral Facebookpagina en de website van Vosseveld in de gaten van 3 t/m 6 januari