Update eindfeest en belangrijke oproep!

Beste Vossen,

Zoals bij de meesten van jullie bekend gaat het eindfeest van Vosseveld plaatsvinden op zaterdag 18 en zondag 19 juni. Hieronder vinden jullie alvast een kleine impressie hoe dit weekend eruit gaat komen te zien. Het exacte programma wordt gecommuniceerd zodra alles definitief is vastgelegd.

Op de zaterdagochtend beginnen we met een jeugdtoernooi tussen alle Winterswijkse voetbalclubs. Na het jeugdtoernooi vindt er een unieke voetbalwedstrijd plaats op ’t Joosthuis met diverse oud-vossen! De zaterdagavond sluiten we af met een knallend eindfeest.

De zondag beginnen we vroeg en trekken we onze lederhosen en dirndl aan en heffen we ons glas tijdens het Früschoppen. Om iedereen een blijvende herinnering te kunnen geven aan onze mooie club wordt er op de zondag een fotoboek uitgereikt.

Aan het fotoboek wordt er op dit moment volop gewerkt; daarom een oproep aan alle Vossen! Om een zo’n compleet mogelijk fotoboek te kunnen maken zijn we opzoek naar beeld en/of video materaal gerelateerd aan Vosseveld.

Dus ben je in het bezit van beeld en/of video materiaal stuur dit dan z.s.m. (in ieder geval voor 1 maart) op naar info@vvvosseveld.nl

Alvast bedank!

Het eindfeest comité