Update rookworstenactie

Verkoop rookworstenactie
We zijn inmiddels al 2 weken bezig met vacumeren en bezorgen van onze rookworsten. Op dit moment zijn we zeer tevreden over het resultaat van bijna 1000 verkochte pakketten. We hopen op een mooi eindresultaat. En vergeet niet dat alle beetjes helpen.

Heb je je lijst nog niet ingeleverd, vergeet dit dan niet te doen. De lijsten dienen uiterlijk het weekend 11/12 november ingeleverd te zijn.

Hulp
Ook dit jaar hebben we weer een hoop hulp gehad van vrijwilligers. Sommige dragen al jaren een steentje bij, maar we hebben er ook nog een aantal nieuwe vrijwilligers bij gekregen. Erg fijn dat iedereen ook dit jaar weer zijn/haar steentje heeft willen bijdragen.

Marktactie
Op zaterdag 25 november zullen wij ook nog ergens met een kraam op de markt staan om onze rookworsten te verkopen. Het is nog niet bekend welke plek wij aangewezen krijgen, maar we hopen daar gauw antwoord op te krijgen. Mocht iemand nog interesse hebben om een paar uurtjes te helpen met verkopen, graag. U kunt zich altijd bij ons aanmelden. Telefoonnummers zijn op de achterkant van het bestelformulieren te vinden.

De rookworstencommissie